TJÄNSTER

ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

Separat konsultation/rådgivning Vår hud förändras konstant och reagerar snabbt på olika förändringar. Bland annat årstider, åldrande, stress och livsvanor syns på huden. Om du känner att du behöver du hjälp och vägledning att vårda din hud kan du boka en separat tid för konsultation. Under besöket går vi igenom din hudvårdshistorik och uppdaterar dina hudvårdsrutiner och produkter så att de är rätt för dig just nu. Hos oss får du heltäckande välmående för din hud! Tid 30 min (35€).

På ansiktsbehandlingens första besök görs tillsammans med kunden en genomgång av bakgrundsinformation, även en hudanalys och en behandlingsplan. Första behandlingen (innehåller konsultation + ansiktsbehandling) tar 105 min (99 €).

 

Den vanliga ansiktsbehandlingen innebär hudrengöring, mekanisk rengöring, formning av ögönbryn, ansikts- och dekoltemassage, mask- och vårdprodukter. Behandlingstid 75 min (85€) eller 90 min (99€).

Specialansiktsbehandling är en ansiktsbehandling med säsongsbetonade specialprodukter från Rosel Heim. En behandling med produkter av trollhassel under vårmånaderna stärker huden efter en lång och kall vinter och förbereder den för att ta emot vårens och sommarens solstrålar. Under de mörka och kalla vintermånaderna behöver både huden och sinnet extra omtanke och då passar produkter av choklad bra. På sommaren behandlas huden med förnyande och vitaliserande rosenprodukter. Sommarmånaderna sätter sina spår i huden, så på hösten fräschar havtornets vitaminrika produkter upp och reparerar hudskador orsakade av solen. Behandlingstid 90 min (99€).

Kansa Wand ansiktsmassage utförs med ett ayurvediskt hudvårdsverktyg gjort av högkvalitativt rosenträ och en blandning av tenn och koppar. Massagen aktiverar marmapunkterna (akupressurpunkter) i ansiktet. Massagen förbättrar cirkulationen av lymfvätskan, jämnar ut fina linjer och avlägsnar slaggprodukter. Metallegeringen gör att huden rengörs och får lyster. Den aktiverar även läkning av mindre hudskador. Behandlingen är väldigt avslappnande. Behandlingstid 30 min (45€).

Kansa Wand ansiktsbehandling börjar med en lång rengörande ayurvedisk ansiktsmassage och även inkluderar en ansiktsmask och hudvårdsprodukter. Observera att Kansa Wand ansiktsbehandling inte inkluderar mekanisk hudrengöring eller ögonbrynsformning (till skillnad från en vanlig ansiktsbehandling). Behandlingstid 60 min (75€).

 

Cinderella ansiktsbehandling är en så kallad Lifting ansiktsbehandling. Denna lyxiga behandling omfattar hudrengöring, mekanisk rengöring, formning av ögonbryn, ansikts- och dekoltemassage, mask, en speciell mineralgipsmask och vårdprodukter. Behandlingstid 120 min (125€).

 

Ansiktsbehandling för ungdomar På första besöket görs tillsammans med kunden en genomgång av bakgrundsinformation, även en hudanalys och en behandlingsplan. Första behandlingen (innehåller konsultation) ) behandlingstid 75 min (60€). Följande behandling för en vanlig ansiktsbehandling för ungdomar, behandlingstid 60 min (48 €) innehåller hudrengöring, mekanisk rengöring, lätt ansiktsmassage, mask och vårdprodukter.

ÖGONNBRYN & FRANSAR

 

Formning av ögonbryn, 15 min (12€), färgning av ögonbryn, 15 min (17€)

Färgning av ögonfransar 30 min (17€)

Formning av ögonbryn samt med färgning av fransar och bryn 45 min (35€)

Permanent böjning (Lash Lift) av ögonfransar är en behandling där ögonfransarna böjs med ett permanentmedel och sedan färgas. Den permanenta böjningen framhäver dina ögon och ger intrycket av tätare och längre fransar. Effekten håller upp till 8 veckor. Behandlingstid 60 min (68€).

Ögonbrynslaminering (Brow Lift) är en behandling som formar, lyfter och gör dina ögonbryn fylligare. I behandlingen ingår även färgning och formning av ögonbrynen. Effekten av behandlingen håller 4-8 veckor, beroende på ögonbrynens tillväxthastighet och hårkvalitet. Behandlingstid 60 min (60€).

FOTVÅRD

                                

Fotvård Basic innehåller fotbad, nagelklippning och forming, vårdande kräm och massage. Behandlingstid  45 min (55€).

 

Fotvård Luxus är en avslappnande behandling som innehåller fotbad, nagelklippning och forming, nagelhudvård, nagellackering, vårdande kräm och massage. Behandlingstid  75 min (68€).

Fotvård Spa är en komplett avslappnande fotbehandling som innehåller fotbad, peeling, klippning och formning av naglar, nagellackering, borttagning av förhårdnader, en lång massage och en mask. Benen behandlas från fötterna till knäna. Behandlingstid  105 min (99€).

MANIKYR

 

Klassisk Manikyr är en skön och vårdande behandling för händerna. Behandlingen består av nagelklippning och formning, nagelbandsvård, lackning och handmassage. Behandlingstid 60 min (65 €).

MASSAGE & HELKROPPSMASSAGE

 

Auyrvedisk huvud- och ansiktsmassage är en mycket avslappnande och mild massage för huvud och ansikte. Förbättrar blodflödet och cirkulationen av lymfatisk vätska. Lugnar kropp och sinne. Massage görs med olja. Välj antingen en 45 min (55€) eller 60 min (65€) långtidsbehandling.

Ayurvedisk Garschan torrmassage för hela kroppen. Torrmassagen görs med silkeshandskar av råsiden, varefter huden behandlas med en avslappnande kroppsolja. Massagen exfolierar döda hudceller och stimulerar den ytliga blodcirkulationen. Observera att behandlingen inte rekommenderas för personer med högt blodtryck. Behandlingstid 75 min (80 €).

Hot Stone massage görs med uppvärmda mörka lavastenar. Värmen strålar djupt in i muskeln och gör att den slappnar av väldigt bra. Den kortare massagen lämpar sig väl som halvmassage och då behandlas baksidan av benen, rygg, nacke och axelparti. Välj mellan 45 min (65 €) eller 90 min (95€) behandling.

 

Hela kroppens Wellness massage är en mild massage. Hjälper dig och dina muskler att slappna av från vardagen. Massagestid 90 min (90 €).

HÅRBORTTAGNING MED SOCKER

 

Störande hår kan avlägsnas från huden med en sockermassa. Sockerformeln är helt naturlig utan tillsatser. Vid sockerutvinning avlägsnas hårsäckarna i riktning mot tillväxt, varefter behandlingen inte visar inväxande hår, såsom frekvent vaxning. Priser från 17 €.

WELLNESS VÅRDPAKET

 

WELLNESS DAY – Relax

Vårdpaketet innehåller ansiktsbehandling med Luxus fotvård. Behandlingstid  150 min (135€).

WELLNESS  DAY – Exotic

Vårdpaketet innehåller helkropps Garschan massage med kroppsolja samt Auyrvedisk huvud- och ansiktsmassage. Behandlingstid  120 min (125€)

WELLNESS DAY – Spa

Vårdpaketet innehåller Fotvård Spa, Kansa Wand ansiktsmassage och handmassage. Behandlingstid  150 min (155€).

Födelsedag, tjejkväll, möhippa eller TYKY-kväll på BELLA SANDVIK

Ta med kompisgänget eller kollegorna, eller varför inte ordna en födelsedagsfest med skönhets- och välmåendetema! Vi ordnar kundkvällar och fester i salongen där det även finns en separat kurs-/festlokal. Hör av dig så planerar vi tillsammans ett evenemang enligt dina önskemål och behov!

Alla behandlingar passar både kvinnor och män.